NL FR EN

Bel ons voor
Al uw vragen

+32 (0)9 223 66 66

Selecta Cars

Selecta Cars heeft een vloot van 23 uiterst elegante en luxueuze autocars waaronder 3 dubbeldekcars. Wij leveren een betrouwbare full-service gedurende de ganse reis.


Wij garanderen een veilige verplaatsing met degelijk uitgeruste voertuigen bestuurd door ervaren en goed opgeleide chauffeurs. Al meer dan 75 jaar lang geniet Selecta Cars het vertrouwen van tal van ondernemingen, scholen en groeperingen.

Gezamenlijk reizen betekent minder verkeersoverlast, draagt bij tot meer veiligheid op de weg en is minder milieubelastend. Dit zijn een doorslaggevende argumenten om bij één van uw volgende uitstappen bij Selecta Cars zeker een offerte te vragen.

Voor studiereizen, uitstappen en vervoer van en naar het zwembad zijn onze cars telkens weer stipt op de afspraak en brengen de scholieren veilig en wel ter bestemming. Service, correcte afspraken en stiptheid: zo heeft Selecta Cars haar naam opgebouwd als veilige reispartner. Deze reputatie is verschillende instanties en organisaties niet ontgaan.

Met de autocar reizen geeft meer ontspanning tijdens het traject en is minder milieubelastend gezien de grootte van de groep.

Selecta Cars bezit onderstaande voertuigen:

  • 22 moderne autocars
  • 3 dubbeldekkers van 92 plaatsen
  • 55 voertuigen voor schooldienst en werkliedenvervoer

Selecta Cars is goed voor het vervoer van 1.250 passagiers per dag, in relaxte en veilige sfeer.